COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat
Previzualizaţi

vineri, 13 iulie 2012

Televiziunile fac jocul lui Basescu?


Nu imi e frica de Basescu, imi e frica de POPOR !
Am crezut, am sperat ca Basescu s-a retras intr-un barlog de unde va privi mitingurile pedeliste si cele useliste, si va mai scoate din cand in cand cate un ragnet de javra incoltita. M-am inselat. Basescu are mereu noroc. Daca el nu mai are curajul sa mearga la popor, televiziunile ii aduc poporul la centrul de campanie. Gratis. Televiziunile ii fac publicitate gratis lui Basescu. M-a surprins atunci cand l-am auzit pe basescu spunandu-le jurnalistilor adunati in fata barlogului sau : "Mai copii, adapostiti-va , ca va bate soarele", apoi le-a adus baxuri cu apa, sacose cu caise si piersici, scaune de plastic si umbrele. Erau gesturi omenesti de care Basescu nu poate fi capabil.
Si apoi a inceput spectacolul.Basescu avea nevoie vitala de jurnalisti sa-si joace rolul de presedinte justitiar, cinstit, corect, victima a lui Nastase si Voiculescu, a lui Ponta si Antonescu.Zilnic basescu ii baga pe jurnalistii de la toate televiziunile in camera cu perete constitutional, si, cu ajutorul lor, gratis, tine prelegeri poporului. Adica minte, manipuleaza, pozeaza sugestiv, in acelasi tricou albastru transpirat si nespalat de o saptamana, ii convoaca pe primii 4 oameni din stat , noaptea, la el, sa-i invete sa salveze tarisoara, trece de la rugaminti la amenintari, iar televiziunile TVR (unde presedinte este liberalul Saftoiu), Antena 3-Gadea ,Romania TV -striblea si dragotescu, ii transmit spectacolul diabolic la milioane de telespectatori.
Poporul inghite pe nemestecate cacatul varsat de basescu, incepe sa-i fie mila, sa-l ierte, si, unii, chiar sa-l creada, fiind ingaduitori. Da, poporul roman este atat de prost incat poate fi ingaduitor cu cu cel care il asasineaza.
O pecingine canceroasă s-a întins încetul cu încetul şi a cuprins întreaga Romanie: Îngăduinţa. La prima vedere pare a fi o calitate ce nu trebuie să lipsească aceluia care se doreşte cuprins de valorile morale. În realitate este un viciu, şi, în egală măsură, un avatar care transformă viitorul într-un coşmar. Toate nenorocirile pe care le-a suportat sărmana noastră tara s-au datorat îngăduinţei. La nici una dintre speciile cu care împărţim universul, îngăduinţa nu funcţionează, nu este cunoscută. Am făcut o mândrie din a cultiva îngăduinţa, am educat generaţii după generaţii să devină îngăduitoare, lăsând slăbiciunea să cuprindă specia. Am confundat mereu îngăduinţa cu toleranţa, şi n-am ţinut cont că atunci când ceva este tolerat, eşti mereu atent la evoluţia acelui lucru, acelui fenomen, gata oricând să corectezi eroarea. Îngăduinţa este mereu deplină, şi întotdeauna, fără excepţie, fără abatere a fost folosită împotriva celui care o practică. Pentru că, îngăduinţa nu este o calitate, este o slăbiciune, iar cei slabi pier întotdeauna. Din nefericire, cel care, îngăduitor, vrea să-şi dovedească ceva sieşi, îşi revarsă acţiunea supra cuiva cu toate că ştie că lucrul acela nu trebuie făcut sub nici o formă. Iar efectul îngăduinţei se va întoarce întotdeauna asupra lui şi-l va ucide. Da, da, îngăduinţa este un viciu mortal, manipulat cu abilitate şi străşnicie de cei care-i cunosc efectul, cum e Basescu si basistii, care ştiu cât de deplină e neputinţa pe care o cultivă.
De aceea nu trebuie sa mai fim ingaduitori cu Basescu si cu ceilalti basisti, decat sa fim ucisi noi ,mai bine ii ucidem noi pe ei,decat sa planga mamele noastre, mai bine sa planga mamele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg
karl marx in shades

BannerPUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI
http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000
Previzualizaţi