COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

duminică, 3 iunie 2012

De unde suge Basescu spaga - CODRUT MARTA


O reţea de interese ţesută în timp şi consolidată prin căsătorii, cumetrii, năşii, amantlâcuri apare la suprafaţă o dată cu dispariţia lui Codruţ Marta. Fostul şef de cabinet al şefului ANAF, Sorin Blejnar, este căutat de anchetatorii de la "Omoruri", ceea ce arată greutatea cazului, dar şi suspiciunea unui deznodământ tragic al acestui caz.
Pe baza informaţiile publice existente desenăm o schemă a cercului de interese în care se învârtea Codruţ Marta şi în care, desigur, anchetatorii caută informaţii. Chiar şi un amănunt legat de obiceiurile lui Manta, locurile pe care le frecventa, prietenii mai vechi sau mai noi pot ajuta la elucidarea dispariţiei încărcate de enigme care zguduie la vârf instituţii ale statului.

Pe Sorin Blejnar şi Codruţ Marta îi leagă o prietenie de o viaţă. Sunt născuţi în Săvârşin (Arad), au fost colegi de şcoală şi apoi au studiat la Timişoara la aceeaşi Universitate. La Timişoara, în aceeaşi perioadă când Blejnar debuta ca funcţionar în slujba statului, ca agent încasator (1996), la un alt serviciu al Primăriei se afirma Horaţiu Ţica. El va avea un rol important în ascensiunea lui Blejnar.
Ţica este adus (cum?) la Primăria Generală a Capitalei, unde urcă rapid treptele. Priceput la Timişoara în contractele de publicitate ale municipalităţii, ajunge la Bucureşti, la Direcţia de Relaţii Internaţionale a Primăriei şi din 2000 intră în politică, fiindu-i sprijin de nădejde lui Traian Băsescu. Se căsătoreşte, partidă bună, chiar cu şefa de cabinet a primarului Băsescu, Adela Maria, cunoscută sub numele de "Vrăbiuţa".
Cuplul Ţica avea o cunoştinţă de afaceri, devenită şi o strânsă prietenie – Andreea Buzabrici- Filipescu. Era fiica unui fost ofiţer de miliţie, şef al Economicului la Constanţa şi născut într-un loc devenit celebru acum şi pe Coasta de Azur – comuna vasluiană Tanacu.
Andreea Buzabrici este asociată în Tetacon SRL cu Horaţiu Ţica şi desemnată să administreze firma. Horaţiu şi Adela găsesc un băiat bun şi de perspectivă pentru prietena lor dornică şi ea de o căsnicie trainică. Este chiar ardeleanul nostru cinstit; Sorin Blejnar, trimis la Bucureşti, în conducerea ANAF. Cei doi se plac rapid şi urmează o căsătorie în lumea aşa-zis bună a portocaliilor, aşezaţi temeinic la putere sub Băsescu.
Andreea Buzabrici vrea să fie condusă la altar de un prieten bun de familie şi afaceri din Constanţa, Dan Moldoveanu. El va fi ales de Traian Băsescu, mai apoi să conducă la Cotroceni un departament cheie – Comunitatea Naţională de Informaţii. Cu asemenea naş, Blejnar era de neclintit la şefia ANAF, unde îl plantase pe post de şef de cabinet pe Marta, dispărutul de acum. Blejnar leagă la Bucureşti şi o altă strânsă prietenie, cu Elan Swarzenberg, om de afaceri care avea să ajungă patron al grupului media Realitatea.
În calitatea lui de patron, o instalează la preşedinţia grupului pe Irina Chirică. Puţin vizibilă, Irina are şi ea o legătură de inimă cu Vasile Cămărăscu, ofiţer superior SRI, aflat la comandă la Bucureşti şi Giurgiu.
Cămărăscu are şi el prietenii de o viaţă, cea mai preţioasă fiind într-o instituţie a ierarhiilor mereu schimbătoare, cea care îl leagă de prim-adjunctul serviciului, Florian Coldea de loc cu tatăl, din Giurgiu. Şi uite aşa se închide bucla superioară a lanţului de legături care îi plasează pe Blejnar şi pe Marta sub umbrela ţinută de şefi ai serviciilor de informaţii. Dl Ţica închide şi el un alt lanţ pe linie de partid.
Începe să fie văzut tot mai des în compania Anei Maria Topoliceanu, prietenă la cataramă şi asociată cu Elena Udrea. Topoliceanu este numită de Udrea la şefia Companiei Naţionale de Investiţii, instituţie aflată acum sub ancheta MAI pentru lămurirea contractelor uriaşe încheiate în mandatul dnei Topoliceanu.

În acest timp, dna Ţica, harnica "Vrăbiuţă", după plecarea lui Videanu din Primărire, ajunge subordonata lui Blejnar şi colegă cu Marta. Conduce un birou cu informaţii sensibile – returnări TVA comunitară. Credeţi că se poate mişca un fir de păr cuiva din această schemă construită cu greu dar aruncată sub reflectoare de "defecţiunea Marta"?
Presupun că cei de la "Omoruri" vor termina mai repede ancheta dacă vor vorbi cu colegii lor tăcuţi din SRI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi