COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

luni, 12 decembrie 2011

THE ECONOMIST in bascalie: Udrea presedinte si Basescu prim ministru


Preşedintele Traian Băsescu, a cărui imagine a fost afectată de scandaluri, în parte politizate, ar putea reveni în "stil Putin", ca prim-ministru, după expirarea mandatului prezidenţial, în 2014, comentează , în ediţia online The Economist

"Scandalurile, în parte politizate, au afectat imaginea fostului căpitan de navă, deşi el ar mai putea reveni, în stil Putin, ca prim-ministru după expirarea mandatului său, în 2014", afirmă revista.

Într-un articol publicat cu supratitlul "România dezamăgitoare", The Economist trece în revistă problemele economice şi de infrastructură cu care se confruntă România, afirmând că, "pe hârtie, programul de reformă (al guvernului) pare impresionant dacă nu ar fi fost întârziat".

"Dar mulţi se îndoiesc că acesta poate vindeca bolile perene ale corupţiei, birocraţiei şi serviciilor publice de slabă calitate", adaugă revista, reamintind că Guvernul este o coaliţie nepopulară formată din PDL, "partidul preşedintelui fermecător, dar dificil" Traian Băsescu, şi o alianţă a minorităţii maghiare.

"Marile cazuri de corupţie avansează încet, ca şi unele reforme judiciare, cum sunt noile coduri penal şi civil. Climatul de impunitate pentru cei bogaţi şi puternici a dispărut în mare parte. Chiar şi politicieni importanţi riscă să ajungă la închisoare dacă dosarele lor ajung în cele din urmă la tribunal", comentează revista, citându-l pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, care afirmă: "Corupţia este o afacere periculoasă în România acum".

Activiştii anticorupţie se pregătesc pentru o nouă campanie, "deşi presa sarcastică şi sumbră îi face pe mulţi să simtă că astfel de eforturi nu au nici o şansă".

"Cei mai mari suporteri ai lui (Băsescu) se află acum în străinătate. Mulţi salută îmbunătăţirea relaţiilor cu Moldova (o provincie a României de dinainte de război, unde el a promovat emiterea de paşapoarte româneşti). Atlanticist ferm, el este unul dintre puţinii aliaţi care le-au mai rămas georgienilor, care se simt părăsiţi de majoritatea prietenilor vechi. Ar putea vota pentru el acolo, indiferent ce ar face poporul său", afirmă revista.

The Economist: Acolo unde un guvern prudent ar fi frânat, România a accelerat

The Economist apreciază că problema cea mai urgentă a României o reprezintă economia, reamintind că, după aderarea la UE, în 2007, România s-a bucurat de un boom de trei ani, când creşterea anuală atingea 8%.

"Acolo unde un guvern prudent ar fi frânat, România a apăsat acceleraţia", iar prăbuşirea din 2009 a determinat ţara să ceară un împrumut de 20 de miliarde de euro de la FMI în 2009, însoţit de condiţii dure şi reducerea cu 25% a salariilor în sectorul public, concedierea a peste 100.000 de angajaţi şi, în urma unei opoziţiei Curţii Constituţionale faţă de legea pensiilor, creşterea la 24% a TVA.

The Economist afirmă că mulţi români consideră Banca Centrală drept cea mai solidă instituţie, aceasta reuşind să menţină leul relativ stabil şi inflaţia redusă şi să supravegheze sistemul financiar, dar neputând să relanseze creşterea.

Creşterea exporturilor reprezintă un punct pozitiv, însă exporturile reprezintă numai o mică parte din economie, în timp ce construcţiile se află încă în dificultate, ca şi investiţiile şi cheltuielile de consum.

"Ajutorul poate veni din cele 30 de miliarde de euro alocate de Uniunea Europeană pentru modernizarea României, cel mai mare şi mai sărac dintre noii membri", afirmă revista.

Elena Udrea, o blondă vivace şi înstărită

"Un exemplu de bune intenţii, cu rezultate slabe vine de la Snagov, o mănăstire situată pe o insulă unde se presupune că a fost îngropat adevăratul Dracula, un prinţ numit Vlad Ţepeş. Cu multă fanfară, autorităţile au construit un pod peste lac (...), în speranţa că vor atrage turişti", arată The Economist.

Potrivit publicaţiei britanice, "noul ministru al Turismului, Elena Udrea (o blondă vivace şi înstărită), vrea ca (Ţepeş) să devină personaj central" şi îi conduce pe ambasadorii străini într-un "tur Dracula" la castelele acestuia.

"Dar pentru vizitatorii mai umili, găsirea drumului nemarcat către Snagov este dificilă. Podul prost construit este ca un spin în ochi. Un călugăr morocănos cere o taxă considerabilă şi îi numeşte pe ţiganii (romi) locali pleavă", adaugă revista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNPzu9VvMcuXk_W_owjCrJzsf0tjcmu_UUz8ClvULOuxkFRliY9sOxNkp-2gr_OeQug-S3D9YIWY7jqN6IoExL29J6ceZIq1QmlcwKWh4XMGTDsV_mgDqWgYLroaRrbGHcx0BKxr2HOQo/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi