COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

miercuri, 30 noiembrie 2011

The Economist despre atacul lui Basescu la adresa bancilor:

"A sunat ca plangerea obosita a unui protestar "Occupy Wall Street"

A sunat ca plangerea obosita a unui protestatar "Occupy Wall Street": bancile sunt lacome, pariaza cu imprumuturi riscante, iar acum stau cu palaria intinsa din nou. Numai ca aceasta remarca vine din partea unui presedinte. Al Romaniei, scrie The Economist.

  The Economist despre atacul lui Basescu la adresa bancilor: A sunat ca plangerea obosita a unui protestar "Occupy Wall Street"

Saptamana trecuta, autoritatile de reglementare din Austria au ordonat principalelor trei banci ale tarii sa limiteze creditele transfrontaliere catre estul Europei, pentru a indeplini cerintele UE cu privire la capital.

Lui Traian Basescu, seful statului roman, nu i-a placut insa ce a auzit. "Anuntul a fost fie o greseala, fie o lipsa de intelegere cand vine vorba de efectele pe care le va avea aceasta miscare", a spus presedintele in cadrul conferintei The Economist, de saptamana trecuta de la Bucuresti.

A mers mai departe si a amintit "prietenilor sai europeni" ca bancile din Austria au facut profituri uriase in Romania.

"Nu as vrea sa ne vedem pe noi, tarile care au intrat in Uniunea Europeana mai tarziu, platind factura pentru lacomia, iresponsabilitatea si imprudenta bancilor", a tunat Basescu, avertizandu-le pe acestea sa nu sufoce economia Romaniei.

Peste 30% din sectorul bancar romanesc este in mainile Austriei. 22% in cele ale Greciei. De asemenea, bancile portugheze, franceze si italiene sunt prezente in Romania.

Bancherii centrali au sustinut la conferinta The Economist ca sistemul este inca solid, iar riscul ca subsidiarele sa intre in faliment si sa fie renationalizate este zero.

Chiar daca bancile mama restrictioneaza fluxurile de capital, Romania ramane atractiva, comparativ cu alte tari din regiune, a spus Cristian Popa, viceguvernator BNR.

Insa Europa de Est este vulnerabila la riscuri importante propagate de criza datoriilor de stat din zona euro, scrie publicatia, amintind de avertismentul lansat recent de economistul sef al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Erik Berglof.

"Capacitatea guvernelor din Europa de Vest de a sprijini sistemul bancar ajunge evident la limita. A lasa subsidiarele internationale orfane in contextul unei crize tot mai severe in tarile de origine ar submina increderea in sistemele financiare din Europa emergenta", a aratat acesta.

"Acum o luna, la Bruxelles, Basescu credea ca a obtinut conditii in care impiedica bancile sa retraga capital de la subsidiare, dupa ce liderii UE au convenit recapitalizarea bancilor europene. Se pare insa ca acordul nu a reprezentat un angajament solid. Dupa ce Erste a raportat pierderi de 726 milioane euro in Romania, iar Raiffeisen Bank ia in calcul retragerea din regiune, temerile presedintelui par justificate", conchide The Economist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNPzu9VvMcuXk_W_owjCrJzsf0tjcmu_UUz8ClvULOuxkFRliY9sOxNkp-2gr_OeQug-S3D9YIWY7jqN6IoExL29J6ceZIq1QmlcwKWh4XMGTDsV_mgDqWgYLroaRrbGHcx0BKxr2HOQo/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi