COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

marți, 8 noiembrie 2011

BASESCU are probleme cu cacanarii lui

ANRPAvântul mediatic și politic al PD-ului din 2004 (acum PDL) a făcut ca întreg procesul intern de selecție a cadrelor să fie unul deficitar. Întrucât profesionalismul nu este o variabilă care poate fi luată în calcul, timpul scurt fiind una dintre cauzele multiple, Partidul Democrat Liberal a recurs direct la două modalități de umplere a administrației centrale, respectiv locale.

„Mare lucru nu este de spus pentru că PD-L selecteaza candidați după criterii ne-transparente și ne-profesionale. E vorba, efectiv, de decizia unui grup restrâns de lideri care selectează, de regulă, din interiorul unei clientele politice.”

Prima dintre ele este importul de cadre care s-a făcut pe cel puțin două paliere – cumpărarea lor prin instalarea în funcții cheie, evident bine plătite, și, cel de al doilea palier, prin șantaj direct cu amenințarea cătușelor prin conservarea imunității.

Cea de a doua modalitate este aceea de promovare masivă a unor persoane a căror capacitate de a performa este nulă. Evocăm aici cazul recent al lui Silviu Bian , fostului preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), Menționăm aici și așa zisa lista Macovei de demascare și revocare a corupților din guvernul Boc. S-a vorbit de un număr de 100 de persoane cu probleme de imagine, unii chiar avanseaza un număr de 200 de indivizi suspecți de corupție. Putem, desigur, inainta o proiecție la nivel central – Guvern (Ministere Agenții/Autorități) – adică un număr de 25% din lista lui Macovei ar duce practic la decapitarea totală a structurilor centrale.

Aducem în discuție, legat de lista lui Macovei, și evenimentele recente legate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, (ANRP). Episodul Baciu a început să preia din inerția bulgărelui de zăpadă antrenând și demisia sefei instituției respective, Crinuța Dumitrean.

Poate pentru unii exită o legătură strânsă între cele două evenimente, însă până la proba contrarie nu este decât o demise ordonata de la centru.

Ulterior demisiei președintelui ANRP, la o luna distanță, pe 1 noiembrie 2011 un alt vicepreședinte al autorității, Catalin Teodorescu demisioneaza. Oricum existau zvonuri, pe surse, conform cărora Teodorescu își înaintase deja demisia însă i se refuzase. Mai mult decât atât, primul ministru Emil Boc, are probleme în a numi alți vicepreședinți în locul celor doi – Baciu, respectiv Teodorescu. În același timp, există zvonuri că și ultimul vicepreședinte, Cristian Sebastian Mihai, este pe făraș. Să fie oare de vină frica și antipatia față de fostul procuror DIICOT, Dorina Danielescu, actualul președinte al ANRP?

Ciudat este faptul că Partidul Democrat Liberal nu a găsit un membru de partid, cu vechime, suficient de profesionist in ciordeala, calat pe teme juridice, dreptul omului, drept internațional (și lista poate continua), repetăm membru de partid, pentru înlocuirea președintelui ANRP.

Soluția celor de la PDL, respectiv a premierului Emil Boc, regăsindu-se în persoana unui fost procuror-sef al Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi, ulterior, în perioada martie-mai 2010, procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, doamna Dorina Danielescu, non-membru PDL!!! dar simpatizanta din culise.

Acum, dacă ne aplecăm și asupra smecheriei legislative a lui Cezar Preda, prin care SRI capătă noi atribuţii în sfera cercetării penale, înfiinţându-se organele de cercetare penală speciale ale SRI, coroborat cu aspectele de la ANRP, nu ne putem întreba decât dacă ne îndreptăm spre un stat polițienesc? Vor fi iarăși dușmani ai poporului?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi