COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

joi, 13 octombrie 2011

Basescu a dat in 7 ani Romania clanurilor interlope

Reglarile de conturi, omorurile la comanda, traficul de droguri, escrocheriile, taxele de protectie, talhariile, furturile, proxenetismul si traficul de persoane sunt cele mai importante activitati infractionale ale bandelor interlope. Iata harta clanurilor interlope din Romania. Dupa cum se poate constata, exista destule pete albe, respectiv judete unde autoritatile nu s-au "confruntat" cu interlopii.
Lupta pentru intaietate este acerba in Capitala, unde exista cele mai multe clanuri. Cele mai importante dintre acestea sunt:
BUCURESTI
Clanul Gemenilor
Liderul gruparii Gemenilor, Sandu Geamanu, este unul dintre cei mai temuti interlopi bucuresteni, mentinandu-si aceasta pozitie de peste zece ani.
Clanul Spoitoru
Lider al bandelor bucurestene inca din anii '90, Fane Spoitoru a fost multa vreme unul dintre cei mai temuti si respectati interlopi.
Clanul Capatana
Fost valutist, liderul Fane Capatana a fost implicat in jefuirea mai multor tiruri, folosind o legitimatie falsa de politist.
Clanul Camataru
Fratii Nutu si Sile Camataru au fost arestati in 2004 pentru santaj, proxenetism, inselaciune si camatarie. In vara anului trecut, Nutu Camataru iesea, triumfator, din Jilava, calare pe un armasar pur-sange.
Clanul Stoaca
Specializati in trafic de droguri, membrii clanului Stoaca s-au axat pe Sectorul 5, multi dintre ei fiind arestati pentru santaj, proxenetism, inselaciune, taxa de protectie si camatarie.
Clanul Preda
Cel mai cunoscut clan activ in Sectorul 6 este cel al luptatorului Eugen Preda. Taxele de protectie, proxenetismul si recuperarile sunt cele mai importante activitati ale clanului.
Clanul Pietroi
Clanul lui Sile Pietroi si-a impus suprematia in Sectoarele 2 si 3, fiind implicat in lipsire de libertate, batai sau santaj.
Clanul Duduienilor
Una dintre cele mai rau famate zone ale Capitalei, Pantelimonul, este controlata de clanul Duduienilor.
Sadovenii
Lumea interlopa a Capitalei nu ar fi completa fara mentionarea altor trei grupari importante, active de mai bine de zece ani. Banda Sadovenilor, gruparea Caranilor si cea a lui Gruia sunt implicate in comiterea mai multor faradelegi, printre care prostitutie si trafic de droguri.
Dambovita
Clanul Ghenosu domina lumea interlopa din Targoviste. Liderul bandei, Florin Parjol, a fost arestat pentru trafic de persoane, in 2003, in Franta, fiind eliberat inainte de termen, in 2007.
Calarasi
Daniel Z., unul din liderii mafiei locale, a fost arestat pentru trafic international de droguri.
Un alt interlop cunoscut este Costel Vlad, poreclit Taganu, fiind implicat in furturi si spargeri de locuinte. A fost arestat si el, in 2010.
Ialomita
Clanurile Dinca si Frusin isi impart suprematia in Slobozia. Gruparea Frusin este specializata in reglari de conturi.
Buzau
Fratii Feraru au condus, timp de mai bine de cinci ani, o retea de proxenetism pe ruta Romania-Spania. Arestati in toamna anului trecut, interlopii sunt judecati in stare de libertate.
Arges
Lista clanurilor care actioneaza in Pitesti cuprinde gruparile Titoasca, Carciumaru, Caldararu, Baradiu, Cocoroada si Versace.
Gorj
Clanul Calina este specializat in traficul international de carne vie, obligand tinere sa se prostitueze in Spania. Arestati in 2009, mai multi interlopi din gruparea Calina au fost eliberati.
Banda Lizeanu este suspectata de implicarea in mai multe reglari violente de conturi, in lupta pentru suprematie in zona.
Olt
Liderul de necontestat al gruparilor interlope din acest municipiu este Bercea Mondial, arestat, de cateva saptamani, in urma injunghierii unui nepot.
Valcea
Cei mai temuti interlopi sunt cei din clanul Stoica. incarcerati pentru scurt timp, acestia au fost eliberati.
Botosani
Clanul Clamparu este cel mai de temut dintre cele din Botosani. Liderul gruparii este vanat de politistii din toata Europa.
Iasi
Clanul Cordunenilor, condus de fratii Corduneanu, Costel si Gheorghe, este cunoscut pentru implicare in proxenetism, trafic de droguri, conflicte sangeroase, acte de intimidare, lupte armate si trafic de persoane. O alta grupare importanta este clanul Tanase, specializat in traficul de persoane.
Neamt
Clanul fratilor Mararu a prosperat initial de pe urma operatiunilor de schimb valutar, dar s-a imbogatit prin camatarie si afaceri imobiliare.
Bacau
Clanul Hasann a fost implicat in scandaluri de exploatare sexuala si trafic de persoane, detinand o pozitie de lider in randul cluburilor de noapte.
Vaslui
Doua bande rivale isi impart zonele de influenta. Cei din banda lui Gentimir sunt in conflict cu cei din gruparea Paraschiv.
Galati
Clanul Bua este specializat in escrocherii.
Giurgiu
Suprematia in Giurgiu este disputata intre clanurile Butoane, File si Mure.
Braila
Banda lui Titel Cracanatu este cea mai temuta la Braila.
Tulcea
Camataria este specializarea celor doi lideri ai lumii interlope din Tulcea. "Uscatu" si "Tepoi" au fost arestati, in 2009, dar au scapat pe motiv de viciu de procedura.
Constanta
Clanul Beinur a fost vizat, in toamna anului trecut, de mai multe descinderi ale Politiei.
Brasov
Bandele din cartierele Noua si Dirste sunt cele mai cunoscute grupari interlope brasovene.
Alba
Clanul Sibisean si clanul Balan sunt implicate in reglari de conturi cu violenta, tentativa de omor, tentativa de lipsire de libertate in mod ilegal si ultraj contra bunelor moravuri.
Sibiu
La Sibiu, clanurile Racean, Blaga si Lenis domina in luptele pentru suprematie.
Caras-Severin
Banda lui Radu este una dintre cele mai cunoscute grupari interlope din Resita.
Arad
Considerata cea mai temuta banda din vest, cea condusa de Utu Rohozneanu, zis si Stefan cel Mare, s-a aflat in razboi cu clanul lui Baderca din Timisoara.
Timis
Clanul Carpaci domina lumea interlopa timisoreana, fiind implicat in zona mafiei imobiliare. Impreuna cu cei din clanurile Stancu si Covaci, interlopii au determinat sute de familii din Timisoara sa isi paraseasca locuintele din zona istorica a municipiului.
Oradea
In topul lumii interlope locale figureaza Romi Negus, implicat in mai multe scandaluri si batai in strada.
Bistrita-Nasaud
Doi dintre liderii lumii interlope locale sunt Fuji si Madaritu.
Hunedoara
Spuma si Bibanu au dominat bandele interlope din Deva, fiind implicati prin oamenii lor in furturi, mafie imobiliara, camatarie si chiar in cazul "bratarile dacice".
Dolj
O banda cunoscuta este cea a lui Gigiok, iar gruparea rivala este cea condusa de Enriko. In cartierul Craiovita Noua, domina clanul lui Para. Un alt lider, Caiac, fost recent asasinat.
Mehedinti
Liderul lumii interlope locale, Sandu Sarbu, a fost impuscat, in urma cu patru ani, intr-o benzinarie. Un alt interlop cunoscut este stetea, implicat in furturi in afara tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi