COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

luni, 15 august 2011

PROTESTE de Ziua Marinei - lozinci ANTI-BASESCU

Scandal la Ziua Marinei, pe faleza din Constanţa


Scandal la Ziua Marinei, pe faleza din Constanţa

Festivităţile prilejuite de Ziua Marinei au atras pe faleza din Constanţa, în zona Comandamentului Flotei, mii de oameni care asistă la demonstraţiile organizate pentru această zi festivă. Cel mai aşteptat moment este desfăşurarea exerciţiilor militare navale.

Zona este împânzită de jandarmi şi poliţişti, iar la acest moment peste 5000 de oameni, marea majoritate turişti, se află pe faleză. Comercianţii au simţit imediat o oportunitate şi au venit pe faleză, unde vând tricouri şi şepci cu însemnele Marinei.

Pentru a evita aglomeraţia, traficul rutier în zonă a fost închis, şoferii find îndrumaţi pe rute ocolitoare.

Update ora 9.45 Garda de onoare a Forţelor Navale a început defilarea pe faleză, sub ochii spectatorilor, marea majoritate turişti, care şi-au prelungit week-end-ul pentru a putea asista la Ziua Marinei. Mulţimea este ţinută dincolo de gardurile metalice, păzite de militari şi jandarmi. Pentru acest eveniment au fost luate măsuri de siguranţă suplimentare, din cauză că este aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, nu se numără printre oficialităţile prezente la acest eveniment. El şi-a anunţat absenţa încă de aseară, când, întrebat de turişti dacă va parricipa la eveniment a răspuns: „Ce să caut eu la Băsescu? Mergeţi voi dacă vreţi, eu nu am ce căuta“, a declarat el.

Navele militare şi cele ale Poliţiei de Frontieră sunt ancorate în larg, în aşteptarea momentului în care vor începe demonstraţiile pe mare.

Update ora 10.30 Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a primit onorul. Ceremonialul militar a fost urmate de unul religios, oficiat de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Update ora 10.45 Un grup de protestatari au reuşit să rupă cordonul de ordine şi să pătrundă pe faleză, în faţa scenei unde se aflau oficialii. Protestatarii au scandat lozinci anti Băsescu şi au strigat „Jos Comuniştii!“. Unul dintre ei, Nicolae Mavrodin, a fost luat pe sus de jandarmi şi a leşinat, în acest moment fiind aşteptată o Ambulanţă, pentru a-i acorda primul ajutor. Preşedintele Traian Băsescu nu a venit la Ziua Marinei, deşi era aşteptat.

Update ora 11.00 Protestatarii erau conduşi de Miron Cozma. El a negat însă că ar fi implicat în vreun fel în acest incident deşi unul dintre cei care îl însoţeau, Nicolae Mavrodin, a fost reţinut şi a devenit extrem de recalcitrant cu jandarmii care l-au scos din mulţime. Bărbatul a fost luat pe sus în huiduielile mulţii care au cerut ca bărbatul, care vocifera, să fie eliberat. Mavrodin a leşinat pentru a doua oară. Incidentele de la Ziua Marinei sunt în plină desfăşurare la acest moment.

Update ora 11.05 „Vă rog să îmi spuneţi dacă sunt reţinut şi pentru ce faptă“, le-a cerut Mavrodin jandarmilor înainte de a fi luat pe sus pentru a fi escortat la duba Jandarmeriei. El se află în acest moment la pământ, acuzând stări de rău, iar jandarmii îi acordă primul ajutor.

Update ora ora 11.10 „Am să îl dau în judecată pe preşedintele ţării, pe ministrul Apărării şi pe ministrul de Interne pentru că ce fac ei aici se numeşte poliţie politică. prietenul meu a fost arestat, aş putea spune, pentru că nu s-a legitimat. Încă de când am venit aici, am fost ţinut în permanenţă sub monitorizarea SPP. Am fost tot timpul urmărit. Noi nu am făcut nimic, am stat liniştiţi“, a declarat Miron Cozma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi