COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat




Previzualizaţi

sâmbătă, 27 august 2011

Dupa lady GAGA , are si Blejnar pe domnul GAGA


Marius Simion Gaga, şeful Corpului de Control de la ANAF, şi-a păstrat părinţii ca paravan în afaceri

Inspectorii fiscali sunt controlaţi de un afacerist

Deşi pare incredibil, Corpul de Control al şefului ANAF este condus de un om de afaceri. El se numeşte Simion Marius Gaga şi a fost sponsor al PDL. Dacă algoritmul politic permite ca miniştrii sau secretarii de stat să fie numiţi din zone fără legătură cu domeniul controlat, în cazul Fiscului lucrurile stau altfel. Teoretic, nu poţi numi un om de afaceri, ale cărui interese sunt opuse celor ale instituţiilor abilitate să încaseze taxe şi impozite pentru bugetul de stat, să-i controleze pe inspectorii fiscali, pe vameşi sau pe comisarii Gărzii Financiare. Practic însă totul este posibil. Aşa se face că afaceristul Simion Marius Gaga a fost numit director al Direcţiei Corpul de Control din cadrul ANAF, sarcina sa fiind aceea de a controla, verifica şi monitoriza activitatea desfăşurată de către structurile centrale şi teritoriale ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. De ce a fost preferat un afacerist, în locul unui profesionist nu este greu de priceput. Postul său este, probabil, o recompensă pentru sprijinul financiar acordat PDL.


A vândut rapid 24 de apartamente ca persoană fizică

Bistriţeanul Simion Marius Gaga a devenit mâna dreaptă a şefului ANAF, Sorin Bleajnar, de puţin timp. Nimeni nu ştie că el este un prosper om de afaceri, care acţionează prin părinţii săi. Nimeni, cu excepţia celor pe care-i controlează. Şi n-o ştie pentru că el a omis, în mod deliberat, să consemneze în declaraţia de interese statutul său de om de afaceri, câtă vreme n-a avut grijă să şteargă din scripte urmele lăsate de această activitate onorabilă. Astfel, deşi figurează şi astăzi la Registrul Comerţului ca acţionar la două societăţi comerciale, Essestudio Project International SRL şi Locato Grup SA, el n-a trecut această stare de fapt în declaraţia de avere sau de interese depuse la numirea în funcţie. Interesant este faptul că Locato Grup este dizolvată de doi ani, dar Marius Gaga n-a făcut niciun efort pentru ca ea să nu mai apară la Recom. La fel, cealaltă dintre firme, Essestudio, controlată de italianul Giorgio Zabeo (80%), a rămas agăţată la Recom deşi ea n-a mai depus bilanţuri din 2006. Cu toate acestea, şeful Corpului de Control al lui Sorin Bleajnar, a recunoscut în declaraţia de avere din mai 2009, că în 2008 a vândut 24 de apartamente, un „rest” rămas din activitatea firmelor sale! Dincolo de alte aspecte ce pot rezulta de aici, cert este că, în afaceri, el a folosit aceeaşi formulă utilizată de cei care fentează fiscul, anume construcţia de imobile şi vinderea lor în calitate de persoană fizică pentru a evita plata TVA.

Afacerile lui Gaga junior

Oficial, cu excepţia celor două firme amintite în care numele său apare ca asociat, Gaga Marius nu mai figurează cu alte afaceri. Ele sunt, acum, pe numele părinţilor săi, Simion şi Nastaca. Personal, el a fost implicat în cel puţin nouă firme. Prima dintre ele, Mara Automobile SRL, cu sediul la domiciliul său din Bistriţa (Ana Aslan nr.9) se ocupă cu închirierea autoturismelor. În 2006, el şi-a cesionat acţiunile (95%) către un anume Ion Istrate, iar societatea îşi schimbă numele în Fujy Automobile SRL. A doua dintre societăţi, Piomar Construct SRL, a fost înfiinţată în 2004, alături de italianul Gagliardi Pio. Doi ani mai târziu, în februarie 2006, italianul cesionează pachetul său de acţiuni către tatăl lui Marius Gaga, Simion Gaga. Cei doi Gaga, tată şi fiu, preiau astfel controlul firmei de construcţii.

Implicat, alături de Hiparion, în proiectul rezidenţial Berceni

În 2008, Marius Gaga, preşedintele companiei Piomar Construct, anunţa deja demararea unui proiect de construcţie a unui complex rezidenţial amplasat lângă Metro Berceni, la ieşirea din Capitală. Investiţia anunţată atunci, împreună cu grupul Hiparion, era de peste 22 milioane de euro. În 2009, când juniorul Gaga devine director general în cadrul ANAF, el cesionează acţiunile către tatăl său, firma rămânând în familie. Tot atunci renunţă şi la calitatea de administrator al societăţii. Firma, controlată acum de părinţii lui Marius Gaga (Simion şi Nastaca) îşi schimbă numele în Piomar Development şi se extinde. La sfârşitul anului trecut societatea şi-a deschis, chiar, un nou punct de lucru în Calafat, Dolj. O altă societate a controlorului şef de la ANAF a fost Locato Grup SRL, înfiinţată tot în 2004, cu sediul în Bucureşti, alături de Tudor Paraschiva (35%) şi Gabriela Cârciumaru (35%), firma fiind însă dizolvată. A urmat Simart Construcţii SRL, înfiinţată în 2005 şi administrată de Marius Gaga. Ulterior, după ce firma trece pe la doi intermediari, Lucia Bonea şi Alame Bushra, ea ajunge la Simion Gaga – tatăl. Astăzi, firma figurează cu creanţe la bugetul de stat (Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa Năsăud) în valoare de 41.125 lei, reprezentând TVA şi impozit pe venit. Urmează MG Simfony Corporation SRL, o firmă înfiinţată în 2000. După ce juniorul transferă acţiunile către părinţii săi, aceştia le plasează şi ei unor turci. În 2006, Marius Gaga şi Giorgio Zabeo înfiinţează în Bucureşti, cu sediul pe Mihai Bravu 306, societatea Essestudio Project International, al cărei administrator este chiar mama lui Marius, Nastaca Gaga. Una dintre firmele importante ale lui Marius Simion Gaga este Casa mea Construc SRL, firmă în care a intrat după preluarea unui pachet de 50% din acţiuni. El a controlat societatea alături de Iulian Cătălin Berari. În 2008, firma şi-a schimbat numele în Elan Construct SRL, pentru ca apoi atât Gaga, cât şi Berari să cedeze acţiunile către un anume Ioan Cătălin Bocancea. În sfârşit, în februarie 2009, Marius Gaga înfiinţează o Casă de producţie cinematografică numită Kamel Film Production SRL, împreună cu Vasile Omania şi Marius Iuraşcu. El cesionează apoi acţiunile către ceilalţi asociaţi.

Părinţii lui Marius Gaga sunt paravane în afaceri

Simion şi Nastaca Gaga şi-au păstrat afacerile în care sunt implicaţi de mai mulţi ani. Dincolo de Piomar Development, ei mai deţin Societatea Cooperativa de Consum Siliştea de Sus, Simart Arhitecture SRL şi Simart Perfect Building SRL, fosta Simart Construcţii. Dacă despre ultima dintre societăţi ştim că a fost preluată de la Marius Gaga, cealaltă are şi ea ceva în comun cu acelaşi funcţionar al ANAF. Ea tocmai şi-a schimbat sediul în Bucureşti pentru a fi controlată direct de controlorul şef al ANAF, Marius Simion Gaga. Sediul ei este pe Splaiul Unirii nr.16, alături de firma de construcţii Simart Perfect Building. Aceasta este dovada clară a faptului că părinţii săi, care deţin şi administrează oficial firmele, sunt doar paravane, afacerea fiind condusă în realitate de fiul lor, Marius Simion Gaga. Adică actualul director al Corpului de control al şefului ANAF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg








karl marx in shades





Banner



PUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI








http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000




Previzualizaţi