COPY / PASTE MY BANNER

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BASESCU, SUNTEM CU OCHII PE TINE!

BINE ATI VENIT IN CACATURILE LUI BASESCU SI ALE GASTII LUI

Indiferent ca ne referim la titlu acestui blog sau , strict, la cuvant, acceptam in general ideea ca trebuie evitat pe cat posibil. Ca nu e civilizat, ca poate fi oricand inlocuit cu alt termen si ca nu se cuvine ca un traitor in secolul XXI sa mai apeleze la asemenea termeni. Ca, de ce nu, e o dovada de incultura, de semanatorism si .. noi am fost crescuti altfel.
Insa ce ar trebui si cum ar trebui sa reactionezi atunci cand, verificand statisticile, constati ca termenul / cuvantul CACAT ocupa detasat locul 1 in cautarile ultimelor 120 de zile pe Google ? Place sau nu, greu de ignorat cata vreme e dura realitatea. Si pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, pe locul doi s-a instalat comfortabil “pisat”.
Nici n-as vrea sa ii dezamagesc pe care isi pierd timpul cu asemenea idiotenii STATISTICE si nici n-as vrea sa ii chinui cu lectura in excesiva a posturilor mele atunci cand, absolut din greseala, aterezieaza pe cate un text de al meu; direct din motoarele de cautare.Dar consider ca pentru BASESCU si gasca lui de ticalosi aceste cuvante le vin ca o manusa.

jcrop_bad-boss.jpg

Motto: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier, si asa se nasc ideile de cacat
Previzualizaţi

joi, 18 august 2011

BASESCU regreta al doilea mandat,NOI il regretam si pe PRIMUL


Băsescu le-a mărturisit râzând tinerilor români din diaspora, reuniţi la tabăra de vară de la Sulina, că îi pare rău că a câştigat şi cel de-al doilea mandat de preşedinte.

După ce unul dintre participanţii la şcoala de vară a remarcat că legea fundamentală nu-i mai permite şefului statului să candideze pentru al treilea mandat, Băsescu a intervenit amuzat: "Să ştii că-mi pare rău că-l fac şi pe al doilea!"

Băsescu a mai declarat că este dispus să renunţe la o parte din mandatul său de preşedinte, în cazul în care Constituţia este revizuită, iar alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale - suprapuse.


Sebastian Labaroiu s-a fotografiat cu iubita sa, Albă ca Zăpada

După atâtea discuţii, se pare că povestea cu Labaroiu şi Albă ca Zăpada îşi face loc în cartea Basme nemuritoare... Ministrul Muncii nu a încetat să viseze la iubita sa imaculată şi iată că, în sfârşit, a găsit-o. Da, este chiar ea, alba, curata şi neprihănita Albă ca Zăpada. Şi ca amintirea să rămână vie, Sebastian Lăzăroiu s-a şi fotografiat cu acest personaj feminin şi a postat poza pe Facebook. Dar unde credeţi că a reuşit Sebastian Lăzăroiu să o găsească pe Albă ca Zăpada? Acolo unde îi este şi locul. La o grădiniţă, unde ministrul s-a dus sa-si termine studiile.
Pe 17 ianuarie 2011, într-un interviu pentru HotNews, Lăzăroiu a fost întrebat unde e Albă ca Zăpada, iar acesta a răspuns: "Nu ştiu. Se aştepta cineva să fac eu Albă ca Zăpada, să o scot eu pe Albă ca Zăpada din mânecă sau de undeva?" No comment.

FADERE: Peste 400.000 de ROMANI aflati in Spania au PIERDUT DREPTUL SA MUNCEASCA!

FADERE: Peste 400.000 de ROMANI aflati in Spania au PIERDUT DREPTUL SA MUNCEASCA!
FADERE acuză Guvernul spaniol că a minţit atunci când a susţinut că românii care până la 22 iulie se aflau în Spania nu vor fi afectaţi de resticţiile impuse pe piaţa muncii din această ţară. Asociaţia spune că 50% dintre românii din Spania, adică 450.000 din cei 900.000 de români aflaţi acum în Spania vor fi afectaţi .La fel a mintit si ministrul LABAROIU care s-a deplasat in Spania special pentru a discuta si negocia situatia muncitorilor romani si care, ne-a asigurat la sosirea in tara ca muncitorii romani nu vor avea de suferit.

"Toţi românii din Spania care au avut un loc de munca şi l-au pierdut şi care nu s-au prezentat în timp de 15 zile la oficiul de muncă pentru a spune că este în căutarea unui loc de munca, cât şi cei care nu au revenit la fiecare trei luni pentru a reînnoi această situaţie, au pierdut total dreptul de muncă în Spania", spune un comunicat al FADER.

LA INTALNIREA CU BASESCU , CA SA FIE UN PIC MAI INALT, BOC S-A ASEZAT CU CURUL PE BORSETABOC si fratele CHINEZ caruia ia povestit cum am condamnat noi COMUNISMUL

http://basarica.files.wordpress.com/2011/08/asorteu-mimetic.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COTIDIENE

Previzualizaţi


American Dream: GreenCard-Lotterie & USA Services

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


Previzualizaţi
SEBASTIAN LABAROIU _Seful Propagandei Basiste
Previzualizaţi
http://3.bp.blogspot.com/-2MBG5voy0Ps/TmjGGlHiyEI/AAAAAAAABXQ/cKX6TkaZnFQ/s1600/9__320x240_sebastian_lazaroiu.jpg
karl marx in shades

BannerPUBLICAM ANUNTURI cosmescu@gmail.com

PUBLICAM ANUNTURI -cosmescu@gmail.com


PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI

permiteţi-mi să vă informez despre un sistem de promovare online - ieftin şi eficient - pentru pagina dumneavoatră web. Prin acest sistem vă puteţi afişa în acelaşi timp pe mai mult de 453 site-uri româneşti, de exemplu realitatea.net, gsp.ro, antena1.ro, tabu.ro, cancan.ro etc. Este unul din sistemele cele mai mari de reclamă contextuală PPC (Pay Per Click – plată pentru click) din România.


Previzualizaţi

Avantaje principale Etarget:
- peste 261 000 afişări pe lună;
- mai mult de 550 vizite pe pagina dumneavoastră web;
- pentru afişarea reclamei nu plătiţi niciun ban, plătiţi doar pentru interesul real al clienţilor potenţiali pe care îi aducem direct pe pagina dumneavoastră;
- toate acestea cu doar 200 ron.

Înregitraţi-vă şi folosiţi acest sistem deja azi – dacă vă înregistraţi prin link-ul de mai jos, veţi primi un bonus în valoare de 25 ron la prima plată.
CLICK AICI:
PROMOVEAZA-TI SITE-UL AICI
http://basarica.files.wordpress.com/2011/07/basescu.jpg

Traditional, 1,000,000
Previzualizaţi